Over Stitch Fashion

Stitch Fashion is een textiel productiebedrijf voor zowel korte als lange termijn producties. Stitch Fashion neemt alle zorg en activiteiten uit handen rondom het produceren van dames, heren- en kinderkleding. Van ontwikkeling en productie tot aan de levering vanuit ons hoofdkantoor in Lijnden werkt ons styling- en sales team voortdurend aan actuele en snel wisselende collecties volgens de laatste fashion trends.

Met onze jarenlange ervaring en onze eigen kantoren in Turkije, weten wij als geen ander wat er speelt in de markt en kunnen wij onze klanten razend snel voorzien van de meest commerciële en scherp geprijsde styles volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden.

Services

Wij nemen de verantwoordelijkheid voor het gehele productieproces. Wij werken hecht samen met onze klanten om het beste ontwerp te vervaardigen. Door deze hechte samenwerking is eenieder betrokken bij afzonderlijke
projecten en kan er snel worden geschakeld. Bij deze samenwerkingen zorgen wij er voor dat creatieve
ontwerpen de beste prijs en kwaliteitsverhouding krijgt.

Wij opereren internationaal met kantoren in Turkije, India en China hierdoor kunnen wij verschillende materialen gebruiken om tot de beste verhouding te komen bij lange en korte termijn producties.

Code of Conduct

Wij staan voor de gezonde en ethische realisatie van kwalitatieve kleding. Wij nemen onze verantwoordelijkheid en hechten grote waarde aan een eerlijke productie. Deze code valt onder ‘’The Business Social Compliance Initiative’’ (BSCI), welke een platform is voor de verbetering van de sociale naleving in de wereldwijde toeleveringsketen. De ‘‘BSCI Code’’ is een erkenningsregeling voor alle producten die uit een land afkomstig zijn. Met deze code wordt het milieu gerespecteerd en moeten de aangesloten partijen voldoen aan alle gestelde milieu-eisen.

De BSCI gedragscode is gebaseerd op de meest belangrijke internationale verdragen met betrekking tot de bescherming van de rechten van werknemers, zoals de Internationale Arbeidsorganisatie (IAO) en andere belangrijke verklaringen van de Verenigde Naties, de OESO-richtlijnen voor multinationale ondernemingen en de UN Global Compact.

Lees hier meer over op www.bsci.eu.org

 

Offices

Turkije India China

Met onze jarenlange ervaring en onze eigen kantoren in Turkije, India en China weten wij als geen ander wat er speelt in de markt en kunnen wij onze klanten razend snel voorzien van de meest commerciële en scherp geprijsde styles volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden.

Stitch Fashion

San Fransiscostraat 2

1175 RE Lijnden